Το LPI Διοργανώνει Εξεταστικά Εργαστήρια στο SCALE 9x και το Indiana Linux Fest

(Σακραμέντο, CA, ΗΠΑ: 27 Ιανουαρίου 2011) – Το Linux Professional Institute (LPI), ο κορυφαίος οργανισμός πιστοποίησης στον κόσμο του Linux (http://www.lpi.org) ανακοινώνει τα προωθητικά εξεταστικά εργαστήρια για την πιστοποίηση Linux Professional Institute στο συνέδριο SCALE 9x (Λος Άντζελες, Καλιφόρνια: 27 Φεβρουαρίου 2011) και στο Indiana Linux Fest (Ινδιανάπολη, Ινδιάνα: 27 Μαρτίου 2011).


Η δήλωση για τις εξετάσεις στο SCALE 9x και το Indiana Linux Fest είναι διαθέσιμη με ένα email προς το LPI στο events at lpi.org. Παρακαλούμε σημειώστε τα προτιμώμενα διαγωνίσματα που θέλετε να εξεταστείτε καθώς και τις ώρες όταν δηλώνετε συμμετοχή για αυτά. Για να συμμετέχετε στα exam labs θα πρέπει να πάρετε ένα LPI ID από την ιστοσελίδα δήλωσης του LPI στο: https://www.lpi.org/caf/Xamman/register.

Την ημέρα των εξετάσεων, οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρώσουν για τα διαγωνίσματα 15 λεπτά πριν από την διεξαγωγή τους. Τα διαγωνίσματα μπορούν επίσης να πληρωθούν και εκ των προτέρων μέσω Paypal ή πιστωτικής κάρτας. Κάθε εξέταση διαρκεί περίπου 90 λεπτά. Επιπρόσθετα, μαζί με την πληρωμή για την εξέταση, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους και το μοναδικό LPI ID καθώς και κάποιοαποδεικτικό στοιχείο ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο ή άλλο κυβερνητικό έγγραφο με φωτογραφία).

Όλα τα επίπεδα του LPI (LPIC-1, LPIC-2 και LPIC-3) προσφέρονται προς εξέταση σε αυτές τις εκδηλώσεις. Η τιμή προώθησης για όλα τα διαγωνίσματα είναι $99 (ενώ κανονικά είναι $173), εκτός από το LPIC-301 το οποίο κοστίζει $219 (συνήθως $260). Οι εξετάσεις LPI θα επιτηρηθούν από τον Dru Lavigne της Ομάδας Πιστοποίησης του BSD. Ο κύριος Lavinge θα προσφέρει εξετάσεις BSD Certification σε αυτές τις εκδηλώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα αυτό δείτε την ιστοσελίδα τους στο: http://www.bsdcertification.org

SCALE 9x: Southern California Linux Expo

Αυτή είναι η 9η συνεχόμενη χρονιά της Southern California Linux Expo και θα λάβει χώρα μεταξύ 25 και 27 Φεβρουαρίου στο Hilton Los Angeles Airport, 5711 West Century Blvd., Λος Άντζελες, Καλιφόρνια. Η τοποθεσία και οι ώρες των LPI exam labs θα ανακοινωθούν. Η εκδήλωση περιλαμβάνει πάνω από 80 εκθέτες, 60 ομιλητές και έξι σημαντικές εκδηλώσεις: Open Source στην Εκπαίδευση, Καθοδήγηση στο ΕΛ/ΛΑΚ, Ημέρα DevOps Λος Άντζελες, Ημέρα Λος Άντζελες PostgreSQL, Πανεπιστήμιο SCALE και Ημέρα Δραστηριότητας Fedora. Η δήλωση για το event είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο: https://www.socallinuxexpo.org/reg7/

Indiana Linux Fest: 25-27 Μαρτίου 2011

Αυτή είναι η εκκίνηση του Indiana Linux Fest το οποίο διοργανώνεται από την Εταιρεία ΕΛ/ΛΑΚ της Ινδιάνα. Τα LPI exam labs θα λάβουν χώρα στις 27 Μαρτίου στις 11:00 π.μ. και στις 13:00 μ.μ. στο Wyndam Indianapolis West Hotel (το δωμάτιο θα ανακοινωθεί).

Οι ομιλίες του συνεδρίου περιλαμβάνουν τον Tarus Balog του OpenNMS.org και τον Bradley M. Kuhn, Εκτελεστικό Διευθυντή του οργανισμού Software Freedom Conservancy. Η δήλωση για το συνέδριο είναι ελεύθερη και είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο: http://www.indianalinux.org/cms/catalog/3

Το Linux Professional Institute υποστηρίζεται παγκοσμίως από την βιομηχανία Τεχνολογιών Πληροφορικής, επιχειρηματικούς πελάτες, επαγγελματίες της κοινότητας, κυβερνητικές υπηρεσίες και από την εκπαιδευτική κοινότητα. Το πρόγραμμα πιστοποίησης LPI υποστηρίζεται από ένα δίκτυο συνεργατών που εκτείνεται σε πέντε ηπείρους και διανέμεται σε όλο τον κόσμο σε πολλές γλώσσες με πάνω από 7.000 τοποθεσίες πραγματοποίησης εξετάσεων. Από το 1999, LPI έχει παραδώσει πάνω από 270.000 εξετάσεις και 90.000 LPIC πιστοποιήσεις σε όλο τον κόσμο.

# # #

Σχετικά με το Linux Professional Institute:

Το Linux Professional Institute προωθεί και πιστοποιεί βασικές δεξιότητες στο Linux και τις τεχνολογίες ανοιχτού κώδικα μέσα από την παγκόσμια παράδοση ολοκληρωμένων, υψηλής ποιότητας, ανεξάρτητων από προμηθευτές εξετάσεων. Ιδρυθέν ως διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός, τον Σεπτέμβριο του 1999 από τη κοινότητα του Linux, το Linux Professional Institute συνεχίζει να επιδεικνύει αναγνωρισμένο παγκόσμιο ηγετικό ρόλο στην πιστοποίηση των επαγγελματιών του Linux. Το LPI προωθεί το Linux και το κίνημα του ανοιχτού κώδικα, μέσω στρατηγικών εταίρων, χορηγιών, καινοτόμων προγραμμάτων και αναπτυξιακών δραστηριοτήτων της κοινότητας. Μεγάλοι χρηματικοί χορηγοί του LPI είναι: Platinum Χορηγοί, η IBM, το Linux Journal, το Linux Magazine, η Novell, η SGI, και η TurboLinux ενώ Χρυσοί Χορηγοί, η HP και η IDG.

0