Το χάσμα ικανοτήτων IT είναι ανοικτού κώδικα

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το αυξανόμενο χάσμα δεξιοτήτων στον τομέα των τεχνολογιών πληροφορικής όπου βρίσκεται το λογισμικό ανοικτού κώδικα και το Linux.

Κατεβάστε δωρεάν το Mind-The-Gap-Whitepaper.

Περισσότερα →
0

Ανανέωση Ιστοτόπου

Το LPI Western Balkans (LPI Greece) ανταποκρινόμενο στο συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον του κοινού για τις πιστοποίησες LPI στην περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων, αλλά και των εκπαιδευτικών οργανισμών, για την περαιτέρω προώθηση της πιστοποίησης σε όλη τη περιοχή, προχώρησε στην ανανέωση της ιστοσελίδας του.

Ευελπιστούμε ότι η νέα μορφή και διάταξη θα είναι εύχρηστη, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν εύκολα και γρήγορα να ενημερωθούν για όποιο θέμα ενδιαφέρονται.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το LPI και το Western Balkans, αλλά και τις πιστοποίησες ...

Περισσότερα →
0

Το Linux Professional Institute και το BSD ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η συνεργασία αυτή προσφέρει την δυνατότητα πιστοποίησης για τους επαγγελματίες ανοιχτού κώδικα.

Το Linux Professional Institute (LPI), ο μεγαλύτερος οργανισμός πιστοποίησης παγκοσμίως για Linux και επαγγελματίες ανοιχτού κώδικα και η BSD Certification Group (BSDCG), ο οργανισμός που καθορίζει το πρότυπο πιστοποίησης για τους διαχειριστές συστημάτων BSD, ανακοίνωσε τη συγχώνευση του BSDCG με το LPI. Η συνεργασία περιλαμβάνει τη δημιουργία Συμβουλευτικής Επιτροπής BSD που θα συνεργαστεί με το LPI και την κοινότητα BSD.

 

“The new partnership is ...

Περισσότερα →
0

Exam Labs για τα 15 χρόνια του LPI

(Θεσσαλονίκη, Ελλάδα: 20 Νοεμβρίου 2014) Το Linux Professional Institute (LPI: http://www.lpi.org), ο κορυφαίος οργανισμός πιστοποίησης στον κόσμο του Linux ανακοινώνει διπλές προωθητικές εξετάσεις της Πιστοποίησης Linux Professional Institute [Linux Professional Institute Certification (LPIC)] για να γιορτάσει τα 15 χρόνια προώθησης του Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα!

“Το LPI έκλεισε φέτος τα 15 χρόνια παρουσίας του εντός των κοινοτήτων Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα ως ο πλέον καθιερωμένος οργανισμός πιστοποίησης γνώσεων. Ανεξάρτητο από προμηθευτές και διανομές, το LPI αγκαλιάζει ...

Περισσότερα →
0

Το LPI γιορτάζει 15 χρόνια προώθησης του Linux και του Ανοικτού Κώδικα

(Sacramento, CA, ΗΠΑ: 29 Οκτωβρίου 2014) – Το Linux Professional Institute (LPI), ο ηγετικός οργανισμός πιστοποίησης γνώσεων στο GNU/Linux ανεξάρτητος από εταιρείες και προμηθευτές, γιορτάζει το 15ο έτος του ως οργάνωση αφιερωμένη στη διάδοση του GNU/Linux και του Ανοικτού Κώδικα. Η οργάνωση μας ήταν πρωτοπόρος στη διεύρυσνη της κοινότητας επαγγελματιών με πιστοποιημένες δεξιότητες στο Linux. Μεχρι σήμερα, η οργάνωσή μας διεξήγαγε πάνω από 430.000 εξετάσεις πιστοποίησης ανα τον κόσμο, με τη βοήθεια του παγκόσμιου δικτύου συνεργατών της (affiliates).

Από την ίδρυσή του, ...

Περισσότερα →
0
Σελιδα 1 απο 24 12345...»