Το LPI διοργανώνει Exam Labs στο Συνέδριο openSUSE 2013

(Σακραμέντο, CA, ΗΠΑ – Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, 3 Ιουλίου 2013) – Το Linux Professional Institute (LPI: http://www.lpi.org), ο κορυφαίος οργανισμός πιστοποίησης  στον κόσμο του Linux ανακοινώνει προωθητικές εξετάσεις της Πιστοποίησης Linux Professional Institute [Linux Professional Institute Certification (LPIC)] στο Συνέδριο openSUSE 2013 στην Θεσσαλονίκη, Ελλάδα (http://conference.opensuse.org) στις 20 Ιουλίου 2013.

«Το LPI εργάζεται με έναν αριθμό διανομών Linux, συμπεριλαμβανομένου και της openSUSE. Καθώς η διαδικασία ανάπτυξης των διαγωνισμάτων του LPI επαφίεται στην υποστήριξη από αφοσιωμένους εθελοντές της κοινότητας του Linux και του Ανοικτού Κώδικα, εκτιμούμε επίσης την σπουδαιότητα των εθελοντικών προσπαθειών για την ανάπτυξη της openSUSE. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποτελούμε μέρος αυτής της κοινής πρωτοβουλίας μαζί με την openSUSE καθώς και πάροχοι πιστοποίησης στο συνέδριο openSUSE αυτής», δήλωσε ο Jim Lacey, πρόεδρος και CEO του LPI.

To LPI exam lab στο Συνέδριο openSUSE στη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα θα λάβει χώρα το Σάββατο 20 Ιουλίου 2013. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εξεταστικό event δείτε και διαβάστε στους ακόλουθους συνδέσμους:

http://conference.opensuse.org/#LPI

http://news.opensuse.org/2013/07/02/the-certification-value-and-the-lpic-1-suse-certified-linux-administrator-connection/

«Η πιστοποίηση LPI είναι μια σταθερή της βιομηχανίας και είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε και δουλεύουμε μαζί με το LPI. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε το LPI να συνεργάζεται με την κοινότητα openSUSE ώστε να προσφέρει εκπαίδευση και πιστοποίηση στο Συνέδριο openSUSE 2013 στη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα μεταξύ 18-22 Ιουλίου», δήλωσε ο Vincent Untz, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του openSUSE.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο openSUSE δείτε:

https://conference.opensuse.org/osem/conference/osc2013/register

Το Exam Lab θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Άρτεμις στις 11:00.

Οι ακόλουθες εξετάσεις θα είναι διαθέσιμες στην προνομιακή τιμή των 85 €: LPI-101, 102, 201, 202, 302 και 303. Η εξέταση LPIC-3 (LPI-301) θα είναι διαθέσιμη στα 145 €. Εξαιτίας του περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι υποψήφιοι εξεταζόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή εκ των προτέρων στη διεύθυνση

https://www.lpiwb.eu/en/component/comprofiler/registers

Το LPI-Greece σχεδιάζει ένα διαγωνισμό όπου ένας εξεταζόμενος θα λάβει μια πλήρη επιστροφή χρημάτων! Γι’ αυτό συμμετάσχετε στο exam lab σήμερα!

Κάθε διαγώνισμα διαρκεί περίπου 90 λεπτά. Την ημέρα της εξέτασης, οι υποψήφιοι θα πρέπει να κάνουν την πληρωμή των εξετάσεών τους επι τόπου, 15 λεπτά νωρίτερα τοις μετρητοίς, λαμβάνοντας την αντίστοιχη απόδειξη. Επιπρόσθετα μαζί με την πληρωμή των εξετάσεων, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους το LPI ID και κάποιο αποδεικτικό στοιχείο ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο ή άλλο κυβερνητικό έγγραφο με φωτογραφία) για το Exam Lab.

Για να συμμετέχετε στην εξέταση θα πρέπει πρώτα να έχετε λάβει ένα LPI ID στην περιοχή εγγραφών του LPI: https://cs.lpi.org/caf/Xamman/register.

Το πρόγραμμα πιστοποίησης LPI υποστηρίζεται από ένα δίκτυο συνεργατών που εκτείνεται σε πέντε ηπείρους και διανέμεται σε όλο τον κόσμο σε πολλές γλώσσες με πάνω από 5.000 τοποθεσίες πραγματοποίησης εξετάσεων. Από το 1999, LPI έχει παραδώσει πάνω από 350.000 εξετάσεις και 125.000 LPIC πιστοποιήσεις σε όλο τον κόσμο.

# # #

Σχετικά με το Linux Professional Institute:

Το Linux Professional Institute προωθεί και πιστοποιεί βασικές δεξιότητες στο Linux και τις τεχνολογίες ανοιχτού κώδικα μέσα από την παγκόσμια παράδοση ολοκληρωμένων, υψηλής ποιότητας, ανεξάρτητων από προμηθευτές εξετάσεων. Ιδρυθέν ως διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός, τον Σεπτέμβριο του 1999 από τη κοινότητα του Linux, το Linux Professional Institute συνεχίζει να επιδεικνύει αναγνωρισμένο παγκόσμιο ηγετικό ρόλο στην πιστοποίηση των επαγγελματιών του Linux. Το LPI προωθεί το Linux και το κίνημα του ανοιχτού κώδικα, μέσω στρατηγικών εταίρων, χορηγιών, καινοτόμων προγραμμάτων και αναπτυξιακών δραστηριοτήτων της κοινότητας. Μεγάλοι χρηματικοί χορηγοί του LPI είναι: Platinum Χορηγοί, η IBM, το Linux Journal, το Linux Magazine, η Novell, η SGI, και η TurboLinux ενώ Χρυσοί Χορηγοί, η HP και η IDG.

# # #

Σχετικά με το Συνέδριο openSUSE 2013:

Το Συνέδριο openSUSE είναι μια ετήσια συνάντηση της κοινότητας που υποστηρίζει το έργο openSUSE μαζί με άλλους συντελεστές και συνεργάτες. Η εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη θα είναι το 5 μας συνέδριο.

Σχετικά με το openSUSE

Το έργο openSUSE είναι μια παγκόσμια προσπάθεια που προωθή την χρήση του Linux παντού. Το openSUSE δημιουργεί μια από τις καλύτερες διανομές του Linux παγκοσμίως, δουλεύοντας σε ένα ανοιχτό, διάφανο και φιλικό περιβάλλον ως μέρος της παγκόσμιας κοινότητας Ελεύθερου και Ανοικτού Λογισμικού. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε: http://www.opensuse.org.

0