Το LPI Ανακοινώνει Νέους Εκπαιδευτικούς Συνεργάτες στην Κίνα και στις Φιλιππίνες

(Σακραμέντο, CA, ΗΠΑ: 17 Μαΐου 2011) Το Linux Professional Institute (LPI), ο κορυφαίος οργανισμός πιστοποίησης στον κόσμο του Linux (http://www.lpi.org), και ο συνεργάτης του LPI-Asia Pacific ανακοινώνουν τους νέους Εγκεκριμένους Εκπαιδευτικούς Συνεργάτες (LPI-Approved Training Partners) στην περιοχή: Την Beijing Shenghao Boyuan Technology Company στην ενδοχώρα της Κίνας και την Concentrix στις Φιλιππίνες.

«Πρέπει να σημειώσουμε πως υπάρχει αυξανόμενη υιοθέτηση του προγράμματος πιστοποίησης μας σε όλη την περιοχή της Ασίας Ειρηνικού και ιδιαίτερα στις χώρες της ομάδας ASEAN όπως αποδεικνύει και η ύπαρξη αυτών των δυο νέων συνεργατών. Ως αποτέλεσμα, λαμβάνουμε περισσότερες αιτήσεις για εγκεκριμένους εκπαιδευτικούς συνεργάτες οι οποίοι έχουν μια βαθύτερη κατανόηση της ύλης των εξετάσεων. Η Shenghao και η Concetrix βρίσκονται σε πολύ καλή θέση για να φέρουν εις πέρας αυτό το ρόλο στην περιοχή τους», δήλωσε ο Jim Lacey, πρόεδρος και CEO του LPI. Ο κ. Lacey τόνισε πως θα ταξιδέψει στην περιοχή στις αρχές του Ιουλίου ως προσκεκλημένος ομιλητής του Συνεδρίου Open Source της Μαλαισίας.

«Στα προηγούμενα χρόνια, είδαμε μια τρομακτική ζήτηση για τις δεξιότητες στο Linux στην γοργά αναπτυσσόμενη βιομηχανία IT της Κίνας. Παρ’ όλα αυτά όμως το κόστος πρόσληψης είναι ακόμα αρκετά υψηλό για τους εργοδότες και ο ανταγωνισμός για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας είναι μεγάλος. Ευτυχώς, καθώς περισσότερες επιχειρήσεις, οργανισμοί και κυβερνητικές υπηρεσίες αναγνωρίζουν την ανταγωνιστικότητα και την γνώση που αντιπροσωπεύει η πιστοποίηση LPI, ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων ενδιαφέρεται για να εξεταστεί στην LPIC με σκοπό να γίνει πιο ανταγωνιστικός. Η Shenghao εργάζεται πάνω στην εκπαίδευση για επαγγελματίες Linux εδώ και πολλά χρόνια. Τώρα θέτουμε τους καλύτερους πόρους μας για την παροχή επαγγελματικής εκπαίδευσης και προγράμματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις, αναπτύσσοντας υψηλού επιπέδου υλικά μαθημάτων και προσφέροντας ευέλικτες λύσεις για τις εξετάσεις. Η Shenghao πραγματικά πιστεύει πως όλοι οι συμμετέχοντες θα επωφεληθούν από την στενή συνεργασία του LPI και της Shenghao», είπε η Anne Li, Γενική Διευθύντρια της Beijing Shenghao Boyuan Technology Co.,Ltd., China.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των εκπαιδευτικών συνεργατών του LPI δείτε: http://www.lpi.org/training

Το Linux Professional Institute υποστηρίζεται παγκοσμίως από την βιομηχανία Τεχνολογιών Πληροφορικής, επιχειρηματικούς πελάτες, επαγγελματίες της κοινότητας, κυβερνητικές υπηρεσίες και από την εκπαιδευτική κοινότητα. Το πρόγραμμα πιστοποίησης LPI υποστηρίζεται από ένα δίκτυο συνεργατών που εκτείνεται σε πέντε ηπείρους και διανέμεται σε όλο τον κόσμο σε πολλές γλώσσες με πάνω από 7.000 τοποθεσίες πραγματοποίησης εξετάσεων. Από το 1999, LPI έχει παραδώσει πάνω από 270.000 εξετάσεις και 90.000 LPIC πιστοποιήσεις σε όλο τον κόσμο.

# # #

Σχετικά με το Linux Professional Institute:

Το Linux Professional Institute προωθεί και πιστοποιεί βασικές δεξιότητες στο Linux και τις τεχνολογίες ανοιχτού κώδικα μέσα από την παγκόσμια παράδοση ολοκληρωμένων, υψηλής ποιότητας, ανεξάρτητων από προμηθευτές εξετάσεων. Ιδρυθέν ως διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός, τον Σεπτέμβριο του 1999 από τη κοινότητα του Linux, το Linux Professional Institute συνεχίζει να επιδεικνύει αναγνωρισμένο παγκόσμιο ηγετικό ρόλο στην πιστοποίηση των επαγγελματιών του Linux. Το LPI προωθεί το Linux και το κίνημα του ανοιχτού κώδικα, μέσω στρατηγικών εταίρων, χορηγιών, καινοτόμων προγραμμάτων και αναπτυξιακών δραστηριοτήτων της κοινότητας. Μεγάλοι χρηματικοί χορηγοί του LPI είναι: Platinum Χορηγοί, η IBM, το Linux Journal, το Linux Magazine, η Novell, η SGI, και η TurboLinux ενώ Χρυσοί Χορηγοί, η HP και η IDG.

0