Το Linux Professional Institute και το BSD ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η συνεργασία αυτή προσφέρει την δυνατότητα πιστοποίησης για τους επαγγελματίες ανοιχτού κώδικα.

Το Linux Professional Institute (LPI), ο μεγαλύτερος οργανισμός πιστοποίησης παγκοσμίως για Linux και επαγγελματίες ανοιχτού κώδικα και η BSD Certification Group (BSDCG), ο οργανισμός που καθορίζει το πρότυπο πιστοποίησης για τους διαχειριστές συστημάτων BSD, ανακοίνωσε τη συγχώνευση του BSDCG με το LPI. Η συνεργασία περιλαμβάνει τη δημιουργία Συμβουλευτικής Επιτροπής BSD που θα συνεργαστεί με το LPI και την κοινότητα BSD.

 

“The new partnership is mutually beneficial, LPI will better fulfill its mission of advocating for the use of all free and open source systems“.

δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του LPI Γ. Matthew Rice.

 Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της BSDCG Dru Lavigne,

«BSD Unix use is growing rapidly and globally with BSD professionals involved in every industry. Joining efforts with LPI will help us scale our exam delivery while maintaining the quality of the certification program.»

Ένα από τα πρώτα καθήκοντα μετά από αυτήν την συμφωνία είναι η επόμενη έκδοση της πιστοποίησης BSDA που ταιριάζει με τις απαιτήσεις της Open Technology πιστοποίησης, στις αρχές του 2018.

Το BSDA πιστοποιητικό θα συνεχίσει να ισχύει γι αυτούς που ήδη το κατέχουν και θα έχουν την επιλογή κατ’ όπιν αιτήματος να λάβουν τα διαπιστευτήρια των εξετάσεων τους που φιλοξενούνται στο LPI Candidate Portal.

Για περισσότερες πληροφορίες, marketing@lpi.org.

Για να συμμετάσχετε στο BSD Advisory Committee επικοινωνήστε με την Dru στο dlavigne@lpi.org.

 

0