Το Linux Professional Institute Πραγματοποιεί Exam Labs στα συνέδρια Flourish και Southeast Linuxfest

(Σακραμέντο, CA, ΗΠΑ: 24 Μαρτίου 2011) Το Linux Professional Institute (LPI), ο κορυφαίος οργανισμός πιστοποίησης στον κόσμο του Linux (http://www.lpi.org), ανακοινώνει προωθητικά εξεταστικά εργαστήρια για την Linux Professional Institute Certification (LPIC) στο συνέδριο Flourish, 1-3 Απριλίου στο Σικάγο του Ιλλινόις (http://www.flourishconf.com) και στo συνέδριο Southeast LinuxFest στις 10-12 Ιουνίου στο Spartanburg της Νότιας Καρολίνα (http://www.southeastlinuxfest.org).

Η εγγραφή για τις εξετάσεις LPIC και στις δυο εκδηλώσεις είναι διαθέσιμη με email στο LPI στο events_at_lpi.org. Παρακαλούμε σημειώστε την προτιμώμενη εξέταση/εξετάσεις και τις ώρες όταν εγγραφείτε για τα διαγωνίσματα. Για να συμμετέχεετε στην εξέταση θα πρέπει πρώτα να έχετε λάβει ένα LPI ID στην περιοχή εγγραφών του LPI: https://www.lpi.org/caf/Xamman/register

Την ημέρα της εξέτασης, οι υποψήφιοι θα πρέπει να κάνουν την πληρωμή των εξετάσεών τους επι τόπου, 15 λεπτά νωρίτερα τις μετρητοίς, λαμβάνοντας την αντίστοιχη απόδειξη. Οι εξετάσεις μπορούν επίσης να πληρωθούν μέσω Paypal ή πιστωτικής κάρτας για το LPI. Κάθε διαγώνισμα διαρκεί περίπου 90 λεπτά.

Επιπρόσθετα μαζί με την πληρωμή των εξετάσεων, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους το LPI ID και κάποιο αποδεικτικό στοιχείο ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο ή άλλο κυβερνητικό έγγραφο με φωτογραφία) για το exam lab.

Όλες οι εξετάσεις LPIC θα είναι διαθέσιμες (LPIC-1, LPIC-2 και LPIC3) στις εκδηλώσεις αυτές. Η εκπτωτική τιμή για όλες τις εξετάσεις θα είναι $99 US (συνήθως είναι $173), εκτός από την LPI-301 (για την πιστοποίηση LPIC-3) η οποία θα είναι στα $219 US (συνήθως $260).

Οι εξετάσεις του LPI θα επιτηρούνται από την Dru Lavigne του BSD Certification Group. Η κα Lavigne θα προσφέρει επίσης πιστοποιήσεις BSD σε αυτή την εκδήλωση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα τους, επισκεφτείτε το website: http://www.bsdcertification.org

Flourish 2011 – 1-3 Απριλίου – Σικάγο, Ιλλινόις

Η Floursh είναι ένα ΕΛΕΥΘΕΡΟ συνέδριο που φιλοξενείται από το Πανεπιστήμιο του Ιλλινόις από την Chicago Association for Computing Machinery (UIC-ACM) και από το University of Illinois at Chicago Linux User Group (UIC-LUG). Οι ομιλητές του συνεδρίου συμπεριλαμβάνουν τον Italo Vignoli (Ιδρυτή του Document Foundation/LibreOffice), τον Chris Palmer του Electronic Frontier Foundation και τον Chris McAvoy VP of Technology στην Threadless και ιδρυτή του Chicago Python Users Group) καθώς και αρκετούς άλλους. Το συνέδριο επίσης συμπεριλαμβάνει συζητήσεις σε πανελ, «Lightning Talks», μια μινι έκθεση και μια εκδήλωση Python Sprint. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε: http://www.flourishconf.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις LPI και BSD δείτε: http://www.flourishconf.com/2011/exams

Southeast LinuxFest – 10-12 Ιουνίου, Spartanburg, Νότια Καρολίνα

Το τρίτο ετήσιο Southeast LinuxFest είναι μια εκδήλωση της κοινότητας για οποιονδήποτε ο οποίος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για το Linux και το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα. Είναι κατά ένα μέρος εκπαιδευτικό συνέδριο και κατα ένα άλλο μέρος κοινωνική εκδήλωση. Όπως το Linux το ίδιο, παρακολουθείται από συμμετέχοντες όλων των βαθμίδων ικανότητας ώστε να επικοινωνήσουν και να ανταλλάξουν ιδέες και να επωφεληθούν όλοι όσοι χρησιμοποιούν το Linux και ΕΛ/ΛΑΚ. Το LinuxFest είναι ο τόπος για να μάθει κανείς, να κάνει νέους φίλους, να δικτυωθεί με καινούργιους επιχειρηματικούς συνεργάτες και πάνω απ’ όλα να περάσει καλά!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το http://www.southeastlinuxfest.org

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις LPI στο Southeast LinuxFest δείτε εδώ: http://www.southeastlinuxfest.org/book/lpi-certification

Το Linux Professional Institute υποστηρίζεται παγκοσμίως από την βιομηχανία Τεχνολογιών Πληροφορικής, επιχειρηματικούς πελάτες, επαγγελματίες της κοινότητας, κυβερνητικές υπηρεσίες και από την εκπαιδευτική κοινότητα. Το πρόγραμμα πιστοποίησης LPI υποστηρίζεται από ένα δίκτυο συνεργατών που εκτείνεται σε πέντε ηπείρους και διανέμεται σε όλο τον κόσμο σε πολλές γλώσσες με πάνω από 7.000 τοποθεσίες πραγματοποίησης εξετάσεων. Από το 1999, LPI έχει παραδώσει πάνω από 270.000 εξετάσεις και 90.000 LPIC πιστοποιήσεις σε όλο τον κόσμο.

# # #

Σχετικά με το Linux Professional Institute:

Το Linux Professional Institute προωθεί και πιστοποιεί βασικές δεξιότητες στο Linux και τις τεχνολογίες ανοιχτού κώδικα μέσα από την παγκόσμια παράδοση ολοκληρωμένων, υψηλής ποιότητας, ανεξάρτητων από προμηθευτές εξετάσεων. Ιδρυθέν ως διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός, τον Σεπτέμβριο του 1999 από τη κοινότητα του Linux, το Linux Professional Institute συνεχίζει να επιδεικνύει αναγνωρισμένο παγκόσμιο ηγετικό ρόλο στην πιστοποίηση των επαγγελματιών του Linux. Το LPI προωθεί το Linux και το κίνημα του ανοιχτού κώδικα, μέσω στρατηγικών εταίρων, χορηγιών, καινοτόμων προγραμμάτων και αναπτυξιακών δραστηριοτήτων της κοινότητας. Μεγάλοι χρηματικοί χορηγοί του LPI είναι: Platinum Χορηγοί, η IBM, το Linux Journal, το Linux Magazine, η Novell, η SGI, και η TurboLinux ενώ Χρυσοί Χορηγοί, η HP και η IDG.

Επαφές Επικοινωνίας:

Scott Lamberton
Director of Communications
Linux Professional Institute
http://www.lpi.org
slamberton at lpi.org
+1-905-269-0862

Phil Gomes
Flourish Conference 2011
http://www.flourishconf.com
phil_at_flourishconf.com

Jeremy Sands
Southeast LinuxFest
http://www.southeastlinuxfest.org
info_at_southeastlinuxfest.org

0